De leesconsulent: Leeshonger! Vanaf 9 mei te boeken

U bent hier://De leesconsulent: Leeshonger! Vanaf 9 mei te boeken

De leesconsulent: Leeshonger! Vanaf 9 mei te boeken

0,00

Op dit moment zijn we hard bezig om ons activiteitenaanbod voor in de klas te vernieuwen. Nog even geduld dus, maar vanaf maandag 9 mei presenteren wij hier onze gloednieuwe Leeshongerworkshops voor midden- en bovenbouw en kunt u alvast boeken voor het schooljaar 2022/’23. Lees onderaan verder voor een sneak-peek van de inhoud!

Wilt u een seintje als ons nieuwe aanbod online komt? Voeg dit product dan toe aan uw winkelwagen en vul uw contactgegevens in. We zullen u dan als eerste laten weten wanneer de nieuwe workshops te boeken zijn!

Beschrijving

Leeshonger: groep 3 & 4

Mijn lievelingsboek!
Wij geloven dat er in ieder kind een echte lezer schuilt. Er zijn ook zoveel verschillende boeken en genres om te ontdekken! Door kinderen kennis te laten maken met grappige, lieve, ontroerende spannende en / of informatieve boeken leren zij welk boek het beste bij hun eigen smaak past.

Leeshonger: groep 5 & 6

De informatieboekenonderzoeker
In groep 5/6 gaan de leerlingen vaak meer informatieboeken lezen. In combinatie met een eventuele spreekbeurt is dit voor veel kinderen een spannende opgave. In deze workshop  behandelen we onder andere: welke onderwerpen vind ik interessant? Hoe vind ik het informatieboek dat precies bij mij past?

Leeshonger: groep 7 & 8

Dit wil je niet missen
In groep 7 & 8 presenteren wij tijdens deze workshop het allernieuwste boekenaanbod van de bibliotheek, vers van de pers. Door middel van snelle, prikkelende werkvormen zorgen we ervoor dat de hele klas leeshonger krijgt.

Extra informatie

Groep

Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8

Soort activiteit

De Leesconsulent

Beste bezoeker, wij ontvangen momenteel geen schoolklassen, maar leesbevordering blijft mogelijk! Neem contact op met uw bibliotheek filiaal voor een passend aanbod. www.edubiebdenhaag.nl/contact Sluiten