De Leesconsulent: De Voorleesvogel

U bent hier://De Leesconsulent: De Voorleesvogel

De Leesconsulent: De Voorleesvogel

500,00

Lezen begint met voorlezen! Onze taalcoach leest een prentenboek voor in de groep. De kinderen krijgen datzelfde prentenboek in een rugzakje mee naar huis. Samen met een kleurplaat en voorleestips voor de ouders. Vier keer per jaar een nieuw boek.

Beschrijving

Thuis kunnen de ouders het boek nog eens (en nog eens) voorlezen. Zo blijven de woorden uit het boek nog beter hangen. Met de voorleestips breiden de ouders hun mogelijkheden uit om intensief met het boek bezig te zijn.

Workshop voorlezen
Voor ouders die meedoen aan het programma is er een korte workshop. Daarin geven we uitleg over de Voorleesvogel en handige tips bij het voorlezen van het prentenboek.

Over De Voorleesvogel
De Voorleesvogel is een voorleesprogramma dat kinderen de kans geeft uit te groeien tot enthousiaste lezers. Het stimuleert ouders, met prentenboeken thuis en voorleestips, om met meer plezier voor te lezen. En het ondersteunt professionals die werken in en met voor- en vroegschoolse educatie, bijvoorbeeld met creatieve verwerkingen bij de boeken. Er is keuze uit veel boeken en thema’s, die aansluiten bij het niveau van de ouders en kinderen. Leerzaam en leuk voor ouders en kinderen!

De Voorleesvogel is een initiatief van de bibliotheken van de vier grote steden: Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam, met steun van Stichting Lezen.

Specificaties/ meer info

Aantal lessen: 4
Periode: in overleg
Duur per les: 60 min.
Kosten: €500,-
Voor: ouders, groep 1 & groep 2
Doel: leesbevordering, ouderbetrokkenheid
Plaats: op school

 

Extra informatie

Doel

Leesbevordering, Ouderbetrokkenheid

Groep

Groep 1, Groep 2

Soort activiteit

De Leesconsulent

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De Leesconsulent: De Voorleesvogel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een bestelling van een les of een bezoek aan de bibliotheek is op dit moment onder voorbehoud van de geldende corona maatregelen. Sluiten