Naar de bibliotheek

U bent hier://Naar de bibliotheek
Naar de bibliotheek 2018-05-08T09:10:44+00:00

Naar de bibliotheek 

IMG_2593

Een stapel boeken meenemen, luisteren naar een verhaal of kijken naar een voorstelling. Naar de bibliotheek, een leuk en leerzaam uitstapje met de groep!

Van alles te leen
U zoekt liedjes, versjes, spelletjes, knutselwerkjes, visueel materiaal. En niet te vergeten: u leest mooie prentenboeken voor! Of u wilt achtergrondinformatie over de ontwikkeling van peuters op allerlei gebied. Dat vindt u allemaal in de bibliotheek. En het is te leen! In alle bibliotheken is het mogelijk om met een gratis ‘klassenpas’ boeken te lenen voor de groep. Informeer eens naar de voorwaarde.

Voorlezen en nog eens voorlezen
Luisteren naar een mooi verhaal, er is bijna niets leukers. Kom tijdens uw bibliotheekbezoek met de kinderen luisteren als we een grappig, gek, spannend prentenboek voorlezen.
En zo nu en dan is het écht een peuterfeestje in de bibliotheek. Tijdens de Nationale Voorleesdagen bijvoorbeeld. Dan pakken we flink uit met veel voorlezen, theater en andere leuke activiteiten rondom het Prentenboek van het Jaar.

Langskomen
Wilt u langskomen? Dat kan, en vaak ook buiten de reguliere openingstijden. Ouders zijn ook altijd welkom om mee te kijken. De bibliotheekmedewerkers kunnen een rondleiding verzorgen en helpen om leuke prentenboeken te vinden die goed aansluiten bij het niveau van de kinderen. Neem contact op met de dichtstbijzijnde bibliotheek voor de mogelijkheden.

 

contact