Geplaatst op

Ons Kinderboekenweek aanbod

Een griezelig bibliotheek bezoek of een gruwelijk enge les in de klas? Dit is ons aanbod voor de Kinderboekenweek van 2017! U kunt deze lessen nu al inkopen, wie durft?

Op school: Gruwelijk eng in de klas
Tijdens een bliksembezoek van 20 minuten bij u in de klas, maken we uw leerlingen enthousiast voor het thema van de Kinderboekenweek (‘Gruwelijk Eng’), en de boeken die erbij horen. Voor iedere groep hebben wij een bijbehorend programma, om deze week een gruwelijk gave start te geven of juist tot een griezelig leuk einde te brengen!

Voor leerkrachten: Gruwelijk eng voor de klas
Heeft u al nachtmerries over de voorbereiding van de Kinderboekenweek het komend schooljaar? De keuze aan boeken is dan ook reusachtig, maar laat u geen angst aanjagen: wij hebben alvast het voorwerk gedaan. Laat u tijdens onze workshop inspireren door spannende voorbeelden van leesbevorderende activiteiten voor alle groepen.

In de bieb: Grrriezelbieb durf te lezen *
Leren om lekker te griezelen! Met dit interactieve programma voor de kinderboekenweek leren kinderen uit groep 3/4, 5/6 en 7/8 wat ze wèl en niet griezelig vinden. In de Grrrriezelbieb zitten voorwerpen die verwijzen naar spannende boeken met nog spannendere opdrachten

 

*Selecteer in het linkermenu eerst uw bibliotheek vestiging. Let u op de leeftijd/groepsaanduiding in de specificaties. Dit kan per filiaal verschillen.