Lezen Nou lesbrief: Silas en de wolf

U bent hier://Lezen Nou lesbrief: Silas en de wolf

Lezen Nou lesbrief: Silas en de wolf

0,00

Silas handen werden koud, maar hij merkte het niet. Hij dacht aan mama, die ene keer in de bus toen ze zei: ‘Beloof dat je niet het bos ingaat, beloof het… Stook dat haardvuurtje op het smartboard maar eens lekker op en begin met het voorlezen van dit sfeervolle, sprookjesachtige en spannende boek voor de midden- en bovenbouw. Met deze lesbrief zit jij er warmpjes bij en organiseer je, zonder al teveel gedoe, een leerzame wolven themaweek.

You Tube: Silas en de wolf

 

 

Beschrijving

Ren naar de dichtstbijzijnde bibliotheek en trek dit boek van de plank. Samen met deze lesbrief geef jij in no-time je eigen Lezen Nou! les. Lekker bezig.

Werk je bij een bibliotheek of school buiten Den Haag? Geen probleem! Kies voor één van de filialen om de webshop binnen te gaan, dit heeft geen verdere invloed op de bestelling. Vul wel de gegevens in op het bestelformulier.

Nadat de bestelling is geplaatst ontvang je van ons een orderbevestiging met daarin een download van de lesbrief.

Lezen nou!

Extra informatie

Bibliotheek

Centrale Bibliotheek, Escamp, Haagse Hout, Laakkwartier, Leidschenveen, Loosduinen, Nieuw Waldeck, Scheveningen, Schilderswijk, Segbroek, Transvaalkwartier, Wateringse Veld, Ypenburg

Doel

Leesbevordering

Groep

Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8

Soort activiteit

Lezen nou!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lezen Nou lesbrief: Silas en de wolf” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *